Stambeni kredit

Stambeni kredit

Nalazite se u periodu života kada se konačno želite maknuti iz roditeljske kuće ili podstanarskog stana? Dosta vam je neumjesnih komentara na račun vaše stambene situacije i želite se konačno potpuno osamostaliti i imati mjesto koje ćete moći zvati vlastitim domom? Na pravom ste mjestu jer vam Nitor nudi velik broj mogućnosti kada su u pitanju stambeni krediti!
Stambeni kredit
Realizirajte stambeni kredit

Nema ničeg ljepšeg od činjenice da smo si sami priuštili svoj stan ili kuću, a osim toga – posjedovanje vlastite nekretnine sa sobom donosi i mnoge prednosti kao što su npr. neplaćanje stanarine, mogućnost radova unutar i izvan nekretnine na način i u vrijeme koje to vama najbolje odgovara, sloboda udomljavanja koliko god ljubimaca želite i koje god vrste želite, pozivanje gostiju u svako doba dana i noći te mnoge druge.

Naravno, kako se ne bismo zanijeli i sanjali snove za koje ćemo kasnije shvatiti da su nedostižni potrebno je osvijestiti vlastitu financijsku situaciju i potom pronaći način kako te snove ostvariti.
Većina građana, posebno oni mlađi koji su možda tek dobili stalan posao i zasnovali obitelj nemaju značajna financijska sredstva ili veliku ušteđevinu pomoću koje će moći financirati kupnju novog stana ili kuće – ipak, to ne bi trebao biti problem.

Uvjeti realizacije i primjer ponude kredita

Stambeni krediti koje Nitor grupa nudi svojim klijentima kreću se do čak 300 000 EUR i mogu se otplaćivati u roku od 1 do 30 godina pa si ovakav kredit može priuštiti većina građana, a jedino što će se razlikovati jest duljina otplate kredita. Izuzetno fleksibilno razdoblje otplate kredita odgovarat će svima jer ste kod nas u mogućnosti dogovoriti kredit pod individualnim uvjetima. Također, važno je napomenuti da uz ovakav tip kredita nudimo fiksnu kamatnu stopu od samo 2,20%!

Kako brzo ostvariti povoljan stambeni kredit?

Ispunite i pošaljite nam brzi upit dolje ili nas kontaktirajte putem jednog od telefonskih brojeva na dnu stranice kako bismo vas brzo i detaljno savjetovali te vam pomogli u odabiru i realizaciji stambenog kredita koji će najbolje odgovarati baš vama i vašoj financijskoj situaciji.

Ne ustrčavajte se pitati sve što vas zanima jer naši su djelatnici ovdje kako bi vam razjasnili sve postojeće nedoumice i pomogli vam realizirati sve vaše financijske snove.

Unesite još samo svoje podatke. Naš  tim stručnjaka kontaktirat će vas u najkraćem mogućem roku i na osnovu vaših podataka pronaći će vam najbolji kredit na tržištu.

*slanjem upita potvrđujete da se slažete s uvjetima korištenja web stranice i općim uredbama o zaštiti osobnih podataka.