O NAMA

NASLOVNA > O NAMA

Vodeća tvrtka za kreditno posredovanje. Broj 1 u kreditiranju građana RH.
Tvrtka Nitor grupa d.o.o. licencirana je tvrtka za kreditno posredovanje, s ovlaštenjem za rad izdanim od strane Ministarstva financija. Rad Nitor grupe prepoznat je već diljem cijele Republike Hrvatske, a s time i cijela tvrtka kao financijska institucija.
Profesionalnost, entuzijazam i aktivno djelovanje u cilju postavljanja kreditnog posredovanja i financijskog savjetovanja na višu razinu prepoznaju i naši ključni partneri na financijskom tržištu.
Stupanjem na snagu Zakona o potrošačkom kreditiranju 01.01.2010. stvorene su pretpostavke za osnivanje Tvrtke Nitor grupa d.o.o. sukladno tome tvrtka je ostnovana 24.01.2011.godine s ciljem pružanja usluga financijskog posredovanja pri kreditiranju te stručnog financijskog savjetovanja.

Usluge koje pružamo na području cijele RH

Analiza kreditne sposobnosti
Detaljnom analizom kreditne sposobnosti saznajemo koji je najpovoljniji za Vas i banku kod koje je takav kredit moguće najbrže ostvariti.
Posredovanje pri kreditiranju
Posjedujemo partnerske ugovore s vodećim bankama u RH, poznajemo njihove uvjete kreditiranja i znamo gdje možete ostvarit najbolji kredit.
Pomoć s dokumentacijom
Nudimo Vam pomoć pri prikupljanju i popunjavanju cjelokupnih kreditnih dokumenata. Vršimo zadnju detaljnu provjeru dokumenata.

Najčešće postavljena pitanja

Tvrtka Nitor grupa d.o.o. ne isplačuje niti posuđuje novac. Potpisi ugovora i isplata kredita vrši se isključivo preko odabrane banke s kojom tvrtka Nitor grupa d.o.o. ima partnerski ugovor.
Usluga kreditnog posredovanja i financijskog savjetovanja u potpunosti je besplatna. Razlog tome je taj zato što Nitor grupa ostvaruje svoje prihode od banaka s kojima posjeduje službeni ugovor.
Nitor grupa d.o.o. tvrtka je za kreditno posredovanje. Licencirana za financijske usluge s ovlaštenjem za rad od strane Ministarstva financija. Naše poslovanje regulirano je zakonom o potrošačkom kreditiranju . Što garantira profesionalan odnos u komunikaciji sa klijentima i bankama kao našim poslovnim partnerima sa kojima posjedujemo ugovore o suradnji.
Vaše podatke tvrka Nitor grupa d.o.o. koristi isključivo kako bi Vam pronašla najpovoljniju opciju kreditiranja. Vaše će osobne podatke čuvati u tajnosti, te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez vaše prethodne suglasnosti.
Kreditno posredovanje očituje se konceptom “sve na jednom mjestu”. Kreditni posrednik na dnevnoj bazi prikuplja informacije i analizira promjene na kreditnom tržištu i na osnovu toga je u svakom trenutku u mogućnosti ponuditi najpovoljniju opciju kreditiranja. Sukladno tome naša usluga je informiranje o svim kreditnim linijama i aktualnim bankovnim ponudama uz pomoć pri dobivanju i popunjavanjanju svih potrebnih obrazaca za kredit.

Ispuni NOVI UPITNIK, saznaj svoju kreditnu sposobnost i ostvari svoj kredit već danas!

Provjerite kakav kredit možete ostvariti.

 • Amruševa 13/II, 10 000 Zagreb
 • +385 98 925 6513
  +385 91 191 1117
 • amruseva@nitorgrupa.hr
 • Radno vrijeme:
  Pon - Pet (09:00 - 17:00)
 • Nikole Tesle 12/2, 10 000 Zagreb
 • +385 95 800 6802
  +385 98 162 2390
 • teslina@nitorgrupa.hr
 • Radno vrijeme:
  Pon - Pet (09:00 - 17:00)
 • Vodnikova 3a, 10 000 Zagreb
 • +385 91 594 4764
  +385 99 882 4870
 • vodnikova@nitorgrupa.hr
 • Radno vrijeme:
  Pon - Pet (09:00 - 17:00)
Zatvori